Bespaar tot
25%
op brandstof kosten

Bespaar geld
aan
de pomp

In dure tijden

goedkoop rijden

De professionals delen hun gebruiks ervaring met u

Koos van de Vught taxi chauffeur in Amsterdam Rijdt 90.000 km per jaar in Amsterdam.

Het is natuurlijk ronduit schandalig zoals de brandstof prijzen zijn gestegen. Als kleine ondernemer ben ik dus gewoon de sigaar. Koos van de Vught SX25Gelukkig ben ik direct al op zoek gegaan naar middelen om zuiniger om te gaan met de brandstof in mijn Mercedes. Op aanraden van een collega chauffeur heb ik ook SX25 besteld en bij mijn motorolie gedaan. Dit spul werkt echt goed. Ik rijd echt 25% zuiniger. Wat denk je dat het mijn scheelt? Of ik nou 700 km op een volle tank rijd of 875 km. Dit is voor mijn echt het verschil tussen geld verdienen en geld verliezen. Dankzij SX25 overleeft mijn bedrijf deze schandalige brandstofcrisis.

Frank Biesterveld is rijschoolhouder te Utrecht.

4 lesauto's maken samen 350.000 km per jaar.
" Door het stijgen van de brandstof prijzen stonden wij voor de keuze om het lesgeld op te schroeven of verlies te gaan draaien. Beide opties waren voor ons onbespreekbaar. Frank Biesterveld SX25Ik ben 's avonds op internet gaan zoeken naar mogelijkheden om goedkoper te rijden en kwam terecht op de website van SX25. Direct bij het olie verversen toegevoegd en na 10 minuten kon het toerental al met 500 toeren naar beneden. We besparen nu behoorlijk op het brandstof gebruik. 25 % beteken gewoon dat we een kwart minder kosten hebben. We maken nu nog steeds winst en kunnen zelfs concurrerende les prijzen aanbieden. Carsave SX25 bedankt! Jullie hebben onze zaak gered."

Ton Molenaar is fleetmanager in Arnhem en heeft het beheer over 650 voertuigen.

"Mijn advies aan iedere chauffeur in Nederland is; "Doe net als wij en voeg Carsave SX25 toe aan uw motor bij het olie verversen en ik garandeer u Ton Molenaar SX25 dat u echt 25% kunt besparen op uw brandstof kosten. Met de huidige brandstofprijzen is dat echt wel een behoorlijk bedrag op uw maandelijkse uitgave. Zorgt ervoor dat de motor van uw auto goed wordt onderhouden hierdoor is de verbranding optimaal waardoor u het maximale rendement uit de motor weet te behalen. Volg de instructies op van het nieuwe rijden en het moet gek lopen wilt u aan het eind van de maand geen geld over houden.