Bespaar tot
25%
op brandstof kosten

Bespaar geld
aan
de pomp

In dure tijden

goedkoop rijden

Simpele werking met hoog brandstof besparend effect

Simpele werking met hoog brandstof besparend effect

SX25 werkt volgens een eenvoudig principe; zorg dat er minder energie nodig is om de motor te laten draaien en u bespaart automatisch op het brandtof gebruik. SX25 helpt u om tot wel 25% op uw brandstof verbruik te besparen. De eerst volgende keer dat u olie ververst voegt u nadat u de motor heeft voorzien van nieuwe olie, SX25 toe aan de motorolie. Omdat de SX25 moleculen thermisch reactief zijn, neutraliseert SX25 zogenaamde "hot spots" welke door slijtage zijn ontstaan en hersteld microscopisch metaalverlies. Toegepast in motoren voorkomt SX25 temperatuurverhoging van essentiële onderdelen zoals nokkenas en kleppen. Het Britse "Internal combustion engine research institute" verklaart dat een eerste klas multigrade motorolie welke normaal maximaal inzetbaar is tot 270 °C, door toevoeging van SX25 tenminste inzetbaar wordt tot 320 °C. (Dit is de limiet van de BICERI-test).

Directe vermogens winst

Dit zorgt bij alle motoren direct al voor een aanzienlijke vermogens winst. U merkt dit doordat na enkele minuten het stationaire toerental van de motor begint op te lopen. De motor heeft namelijk minder vermogen nodig om de bewegende delen in gang te zetten en te houden. Draai vervolgens het stationaire toerental van de motor terug naar de oude waarde. Hierdoor zal de motor direct al minder brandstof verbruiken bij het stationair draaien. Deze vermogens winst is merkbaar door het gehele toerengebied van de motor. U zult dus merken dat de auto feller op pakt en beter accelereert. U merkt dat de motor stiller is en een hogere top snelheid heeft.

Uw rijstijl

Nadat u SX25 aan de motor olie heeft toegevoegd zal de auto direct al zuiniger gaan rijden. Pas uw rijstijl aan om het maximale effect van de brandstof besparing te benutten. Volg de tips op van Sjaak Modder en het is onmogelijk om niet zuiniger te rijden.

Toepassing

5% Carsave SX25 toevoegen aan de motorolie of 5% Carsave SX25 toevoegen aan het smeeroliedeel van 2-takt motoren kan resulteren in het herstel van compressie en vermogen. Tevens verlengt Carsave SX25 de levensduur van diesel- en bezinemotoren. Brandstofbesparingen tot 25% zijn bevestigd door langdurige testen in o.a. scheeps-, truck- en personenautomotoren. Carsave SX25 wordt met succes toegepast in raceauto's en motoren. Carsave SX25 vermindert het CO-percentage in sommige gevallen met wel 30% ! (Ref: National Centre of Tribology, James Walker Group, Oiltec, Reliance fleet Contracts, Tune-up.)

Dosering

De inhoud (200 ml) is voldoende voor een carterinhoud van 3 tot 6 liter, in andere gevallen dient een dosering van 5% niet te worden overschreden.